literatura catalana . joves i adults     inici
Casellas, Joan

 


Objecte verd

1. Què et suggereix aquesta imatge? Podries donar-li un títol diferent a “Objecte verd”? Contrasta el nom que li hagis donat amb el dels teus companys. Hi ha hagut alguna coincidència? 

2. Pots identificar els dos objectes que formen aquest “Objecte verd”? Per a què serveixen? Quin ús podries donar-li al nou objecte de Caselles? 

3. Contrasta les teves idees amb el que Joan Caselles ha escrit al voltant d’aquest objecte a “+ info”. Consulta també la seva biografia a “bio”. Hi afegiries coses a la teva interpretació d’abans? La canviaries?

4. En aquest objecte és molt important la línia corba. Dibuixa esquemàticament el camí que segueix aquesta corba. A partir del dibuix, apunta totes les paraules que et recordi la forma obtinguda. A continuació, comparteix-les amb un company de classe, trieu-ne les que més us agradin i escriviu un breu poema que les contingui.

5. La part de dalt d’aquest objecte forma part d’un penja-robes que aquí s’ha vist modificat per l’afegit d’una altra cosa. Construeix un objecte poètic ajuntant altres coses al ganxo d’un penja-robes. Podeu fer després una exposició d’objectes quotidians penjats.

poema Objecte verd, Casellas, Joan

cercador:  autor:     poema:           cercador avançat  boton busqueda avançada
<<
web design KTON Y CÍA